Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Technologiczne możliwości na dziś - filmik produkcji TZM
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Technologiczne możliwości na dziś - filmik produkcji TZM

Technologiczne możliwości na dziś - filmik produkcji TZM 2 lata temu #7557

• tHEjESTER
  • ... the courtless jester ...
Doszedłem do wniosku, że jest to na tyle specyficzna kompilacja, szczególnie, że została stworzona przez członka Ruchu, że powinna znaleźć się w tym dziale.

Można obejrzeć tutaj, na YouTube
Our Technical Reality

Polecam ściągnięcie sobie jednej z dostępnych wersji:

NTSC DVD:

isohunt.com/release/436489

PAL DVD:

isohunt.com/release/436497

AVI:

isohunt.com/release/436501

P.S. Nie zapomnijcie seedować te torrenty, jak już ściągnięcie któryś z plików ^_=
... tJ has spoken ...
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 8 mies. temu przez deway.
Za tę wiadomość podziękował(a): ecolabor

O:Technologiczne możliwości na dziś! - filmik produkcji TZM 2 lata temu #7786

"Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie" - Mahatma Gandhi

O:Technologiczne możliwości na dziś! - filmik produkcji TZM 1 rok, 11 mies. temu #8310

Cały film jest tutaj:
dotsub.com/view/594e2dce-958c-4a4a-8209-db8f1d013681
ale na razie nie ma całej transkrypcji do niego. Jak już będzie to sie skopiuje gotowe tłumaczenie z filmików z poprzedniego posta, które zachęcam tłumaczyć.
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 11 mies. temu przez deway.

O:Technologiczne możliwości na dziś! - filmik produkcji TZM 1 rok, 11 mies. temu #8311

kolesie robią playlisty do góry nogami:
www.youtube.com/user/TZMSocialEvolution#g/c/F1AC9A66D6864A9C
jak chce się ją umieścić na stronie to film zaczyna się od części 6 potem włącza się 5 ;D
www.youtube.com/p/F1AC9A66D6864A9C

porażka, muszę stworzyć własną playliste

Umieściłem film w artykule:
tzmpolska.org/tvp/technologia.html
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 8 mies. temu przez deway.
Za tę wiadomość podziękował(a): Saxo

Odp: Technologiczne możliwości na dziś! - filmik produkcji TZM 1 rok, 8 mies. temu #9914

Już są napisy (od zeitgeistbrasil )
dotsub.com/view/b3b3b246-9e2b-456f-a560-8eadc531edb7

English ok. 100%
Romanian ~ 100%
Norvegian ?
Portuguese (Brasil) ~98%

Polish 0%

Jesteśmy daleko na tyłach?
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 8 mies. temu przez ecolabor.

Odp: Technologiczne możliwości na dziś! - filmik produkcji TZM 1 rok, 7 mies. temu #10776

Part 1/6 czeka na korektę. Jakby ktoś się brał za kolejne to niech się tu wpisuje, jak nie to sam postaram się to dokończyć.

www.dkms.pl/
www.przeszczep.pl/

"Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy." A. Einstein
Za tę wiadomość podziękował(a): ecolabor

Odp: Technologiczne możliwości na dziś! - filmik produkcji TZM 1 rok, 5 mies. temu #11990

Sprawdziłem part 1/6, w miare wszystko się zgadzało. Zabieram się za resztę.

Odp: Technologiczne możliwości na dziś! - filmik produkcji TZM 1 rok, 3 mies. temu #13835

i co est cos nowego przetlumaczone?

Odp: Technologiczne możliwości na dziś - filmik produkcji TZM 1 rok, 2 mies. temu #16478

Hej,
skopiowałem napisy tego co było przetłumaczone na polski w częsciach 1 i 2 do tego "CAŁEGO" filmu z linku dewaya.

ponawiam link:
dotsub.com/view/594e2dce-958c-4a4a-8209-db8f1d013681

To jest ten cały film - po skopiowaniu i uzupełnieniu przeze mnie mamy już 25% przetłumaczone na polski. Proponuje kontynuację tłumaczenia CAŁEGO filmu (a nie tych części 1-6), ponieważ został on już cały przetranskrybowany na angielski
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 2 mies. temu przez Radziu.
Za tę wiadomość podziękował(a): Qwal

Odp: Technologiczne możliwości na dziś - filmik produkcji TZM 1 rok, 2 mies. temu #16525

Hej,
jest już 42% przetłumaczone.
Jakby jeszcze 1-2 osoby tłumaczyły 15-20 linijek, 2 x dziennie to do środy/czwartku byśmy się z tym uporali.

Co prawda jestem tu nowy i jeszcze nie ogarniam wszystkiego, ale wydaje mi się, że skoro link do tego filmu jest w dziale "wiedza" wyszczególniony zaraz po Moving Forward, to znaczy, że jego tłumaczenie powinno być sprawą priorytetową.

Odp: Technologiczne możliwości na dziś - filmik produkcji TZM 1 rok, 2 mies. temu #17183

Dziękuję wszystkim, którzy się przyłozyli na dzień dzisiejszy do przetłumaczenia 78% filmu "Our Technical Reality". Naprawdę miło patrzeć na taki postęp w tłumaczeniach Z niecierpliwością czekam na pozostałe 22%.
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 2 mies. temu przez ecolabor.

Odp: Technologiczne możliwości na dziś - filmik produkcji TZM 1 rok, 1 miesiąc temu #17620

Skończone! 100% !
Proszę o korektę i wrzucenie tłumaczenia tam gdzie trzeba

Nie planowałem tego dzisiaj skończyć, ale wkurzyli mnie Serbowie, którzy akurat tłumaczyli film w tym samym czasie co ja i też go dzisiaj skończyli, jakąś godzine temu
Za tę wiadomość podziękował(a): ecolabor, Matematyk21, Qoudaris, k3mis, Zientek, legosz, AjEmAj, vampir, duv75
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.55 sekundy
spotlight

Obecny Systemjak dziala

spotlight

Niedostatekdlaczego istnieje

spotlight

Technologiaco potrafi dzisiaj